Skip to main content

Bo på de bedste forretningshoteller i København

Book stay

Flexible on dates? Show in low price calendar

Bo på de bedste forretningshoteller i København

Leder du efter et værelse i København til din forretningsrejse? Vi har tre skønne hoteller i hjertet af hovedstaden, der står til din rådighed. Hvad enten du er mere til det moderne og farverige eller det klassiske og elegante, finder du hoteller med sjæl hos First Hotels. Vi står klar til at hjælpe dig uanset dit behov og ønsker.

EN KONTAKT - TRE UNIKKE HOTELLER  
Spar tid, samtidig som du får opfyldt dine individuelle behov. Med et enkelt kontaktpunkt bliver det nemmere for dig at få booket lige det du har brug for. 

ONLINE TJEK IND/TJEK UD
Orker du ikke køen i receptionen efter en lang dag med møder? Intet problem - du kan hurtigt og enkelt tjekke ind online hos First Hotels. Din nøgle ligger klar når du ankommer. Og det er lige så let når du skal forlade hotellet - tjek ud online, aflevér din nøgle og modtag din faktura via e-mail. Smart!

CENTRAL BELIGGENHED 
Vores hoteller ligger i hjertet af København, perfekt for dig der gerne vil bo tæt på offentlig transport, restauranter og byens puls. 

PERSONLIG SERVICE
På alle vores hoteller møder du passioneret og imødekommende personale, som står klar til at hjælpe dig med dine behov og ønsker. 

Kontakt: 

telefon   +45 70 27 56 27 
email   cph.cityres@firsthotels.dk