Skip to main content

First SmartBed

Book stay

Flexible on dates? Show in low price calendar

First SmartBed

En av primæroppgavene til hotellene er å tilby sine gjester en god natts søvn. Dette tar First Hotels på alvor og lanserer nå en egen romkategori for kvalitetsbevisste gjester.

Oslo, januar 2016

Mange gjester synes hotellsengen enten er for myk eller for hard. First Hotels lanserer nå en ny romkategori, First Smart Bed, hvor sengens mykhet kan stilles inn etter gjestenes personlige ønsker.

- Alle våre First Smart Bed-rom vil ha senger fra YouBed; produsentene av verdens første fjærseng som kan tilpasses personlige preferanser. En god seng er en forutsetning for et godt hotellopphold, og med dette tilbudet viser vi igjen at hos oss kommer gjestenes ønsker først, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Også Mattias Sörensen, administrerende direktør i YouBed AB, er strålende fornøyd med avtalen.

- First Hotels er svært dedikerte i arbeidet med å optimalisere søvnkvaliteten til sine gjester og vi er stolte av å være en av hovedleverandørene i denne prosessen. First Hotels blir den første hotellkjeden som lanserer våre senger på så å si alle hotell, sier Sörensen.

Økt bevissthet rundt søvn
Den generelle bevisstheten rundt gode senger og søvnkvalitet har økt de siste årene. I takt med at skandinaver generelt kjøper bedre senger, øker også kravene til hotellsengene.

- Flere og flere forstår at morgendagen egentlig begynner når du går til sengs kvelden før. Det er gjennom en god natts søvn at dagens inntrykk skal fordøyes og energi til neste dag skal skapes.

Med tre så solide leverandører som You Bed, Jensen og Wonderland, viser vi at vi tar gjestenes søvn på alvor og gir dem mulighet til å finne sin ideelle seng, sier Ingdal.

Med større bevissthet rundt kvaliteten på sengene, stiger også kravene.

- Undersøkelser viser at nesten halvparten av gjestene mener at hotellsengene enten er for hard eller for myk. En romkategori med egendefinerbare senger tror jeg derfor kan tiltrekke seg mange nye gjester til First Hotels, sier Sörensen.

First SmartBed
Ved bestilling av First Smart Bed er gjesten sikret støybeskyttet rom og sen utsjekk. Videre får gjestene et søvn-kitt blant annet bestående av søvnmaske og øreplugger.

- Når gjestene våre velger First Smart Bed, så skal de vite at virkelig har lagt oss i selen for å optimalisere seng- og søvnkvaliteten. Dette er jo uløselig knyttet sammen med gjestens endelige hotellopplevelse, og jeg tror fokuset på dette vil øke ytterligere de neste årene, sier Ingdal.

For ytterligere informasjon, kontakt oss på:

Erlend Ellingsen, kommunikasjonssjef: +47 920 99 039, erlend.ellingsen@flyingelephant.no

Mattias Sörensen, verkställande direktör You Bed AB: +46 705 316497, mattias.sorensen@youbed.com

Fakta: Youbed

  • YOU BED er verdens første fjærseng som kan tilpasses etter personlige preferanser
  • Ved hjelp av en håndkontroll bestemmer gjesten selv hvor hard eller myk sengen skal være
  • Gjesten kan justere sengens ulike komfortsoner separat (skuldre og hofteparti) for at den personlige tilpasningen skal bli optimal
  • På fjernkontrollen kan gjesten lese av sengens hardkombinasjon. Hver gjest, uansett lengde eller kroppsform, får dermed en egen komfortprofil som man kan gjenskape ved neste besøk

Fakta: First Hotels

First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 59 hotell en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. I tillegg har kjeden 32 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.